El Ayer Es HISTORIA, El Mañana Un MISTERIO, Sin Embargo, El Hoy Es Un REGALO : Por Eso Se Le Llama PRESENTE...
........................................................................................................CARPE DIEM..........................................................................................................

widgets

jueves, 24 de febrero de 2011

Triatlo de Muntanya D'andorra la Vella

Un nou triatló a Andorra!

Cansat de sempre el mateix tipus de proves? Amb ganes de provar coses noves? T'atreveixes amb un nou repte?

A Andorra, el Club Triatló Serradells ha preparat un triatló de muntanya d'hivern que segur que no us defraudarà. Vine a gaudir d'una nova experiència: Córrer per camins, BTT i per acabar esquí de muntanya!!

El 10 d'abril de 2011, a Canillo-Andorra, es farà la primera edició de LA TRI-NEU CANILLO.

Aquest triatló aprofita al màxim les instal·lacions i l'orografia d'Andorra i us permetrà conèixer el nostre petit país des d'un altre punt de vista.

El primer tram són 5km per carrers i camins de terra pels voltants del poble de Canillo. Atenció al desnivell, que com a tota la prova és important. En el primer tram són “només” 180m però ja ens trobem amb alguna pujada dura.

Tornem al BOX 1 i agafem la BTT per cobrir uns 8km amb pujada constant (uns 550m de desnivell) en un circuit que alterna trams asfaltats amb trams de pista prou durs i amb alguna sorpresa... si cal, podeu posar el peu a terra!

La bici acaba en alt, on s'arriba al BOX 2, a peu de pistes del sector del Forn de Grandvalira. A partir d'allà, el tercer tram consisteix en una pujada constant (gairebé 500m de desnivell) pel costat de la pista i pel bosc. No és una pujada tècnica, però les cames començaran a notar l'esforç. El tram d'esquí s'acaba al cim de La Portella.

També es podrà participar per equips.


http://www.latrineucanillo.ad/


Inscirpcions AQUI!!

No hay comentarios: