El Ayer Es HISTORIA, El Mañana Un MISTERIO, Sin Embargo, El Hoy Es Un REGALO : Por Eso Se Le Llama PRESENTE...
........................................................................................................CARPE DIEM..........................................................................................................

widgets

sábado, 28 de marzo de 2009

ANDORRA FITNESS !!!

Els propers dies 18 i 19 d'abril acollirem a les nostres instal·lacions d'AnyósPark, l'AndorraFitness 2009, convenció per a professionals del món del Fitnes i l'Aeròbic, que aquest any arriba a la cinquena edició, amb estreta col·laboració de FEDA ( Federació Espanyola d'Aeròbic i Fitness).
El programa constarà de masterclasses, seminaris, espectaculars exhibicions, cursos de gestió esportiva i entrenament personal, així com un extens programa dedicat al món del cyclo indoor.
L`horari de les activitats s'inicia el divendres i dissabte amb el gruix principal de esdeveniments, amb algunes programades per diumenge matí, que també es pot dedicar per aquells que ho desitgin a l'esqui, gràcies al especial preu de forfait que disposeu tots els particulars.
Tots els formadors i instructors participants, com podreu comprovar, al link adjunt, tenen una sòlida experiència i formació, garantint i mantenint la qualitat de la convenció.ipants i acompanyants.

A continuació podràs descarregar l'extens programa de la convenció que com pots veure es molt ampli, a més del llistat de preus de les diferents opcions:



PROGRAMA:


http://www.urban.ad/system/files/AndorraFitness09%20%28catFinal%29.pdf


PREUS :


http://www.urban.ad/system/files/andorraFitness%20Precios.pdf

Alla estarem ens veuren tots....

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bonjour
Comment contacter Eduard Barcelo sur internet?
Est-il sur Facebook?
Je veux prendre des nouvelles, on a couru un triathlon ensemble le 28 mars.
Merci
Jean-Luc GRISNAUX
jeanlucoloron@hotmail.com