El Ayer Es HISTORIA, El Mañana Un MISTERIO, Sin Embargo, El Hoy Es Un REGALO : Por Eso Se Le Llama PRESENTE...
........................................................................................................CARPE DIEM..........................................................................................................

widgets

domingo, 4 de marzo de 2012

N-DAY AndorrA!!

El pròxim divendres et convidem a la primera edició de l'n-Day Andorra.
Email not displaying correctly?
View it in your browser.
Et convidem al primer n-Day Andorra!
invitació n-Day Andorra

En un marc d’obertura econòmica, Andorra s’enfronta a un escenari nou, on caldrà que tots els actors econòmics, i la societat al seu conjunt, trobin sinèrgies de cara a una segura competència global.

Després de les exitoses experiències de NetDay als EEUU i Espanya, els organitzadors de n-Day Andorra busquem crear un espai comú on es trobin empresaris, tècnics i experts, emprenedors i estudiants universitaris, amb l'objectiu d'arribar a visualitzar aquests escenaris futurs, dins d’un ambient de networking que faciliti la interrelació professional i institucional.

Recolzats en les noves tecnologies, les xarxes socials i les comunitats a Internet, engeguem diverses activitats en les quals es genera un clima d’enteniment entre els qui dirigeixen les companyies d’avui i els que les han de liderar el dia de demà.

A aquest primer n-Day el reconegut day trader i ultrafondista Josef Ajram ens parlarà sobre les situacions de crisi i incertesa que amaguen veritables oportunitats personals i professionals, esportives i econòmiques. Com introducció s’hi realitzarà una taula rodona per debatre “Empresa i esport: el patrocini en temps de crisi”, amb la participació d’Alex Bercianos, Albert Llovera, Pere Marquina i Alfonso Torreño, amb la moderació d’Univers Bertrana.


PROGRAMA 9 DE MARÇ DE 2012

17:00 h. Obertura de portes
17:30 h. Presentació
17:40 h. Taula rodona
18:55 h. Break
19:20 h. Josef Ajram
20:30 h. Cloenda
21:30 h. Sopar de cloenda amb ponents a l'Andorra Park Hotel

(Nota: per informació i compra de tickets per al sopar de cloenda, contacteu a l'hotel per email a rrpp.park@andorraparkhotel.com o per telèfon al 87 77 77 (At. Srta Marta Sanchez). El preu és de 25 € + ISI, begudes incloses.)


Lloc:


Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Data:


Divendres 9 de març, des de les 17:30 hs

No hay comentarios: