El Ayer Es HISTORIA, El Mañana Un MISTERIO, Sin Embargo, El Hoy Es Un REGALO : Por Eso Se Le Llama PRESENTE...
........................................................................................................CARPE DIEM..........................................................................................................

widgets

miércoles, 15 de febrero de 2012

Seminario Interesante con Josef Ajram!!!

INCRIPCIONS PINCHA AQUI!

PROGRAMA 9 DE MARÇ DE 2012

17:00 h. Obertura de portes
17:30 h. Presentació
17:40 h. Taula rodona
18:55 h. Break
19:20 h. Josef Ajram
20:30 h. Cloenda

21:30 h. Sopar de gala amb ponents a l'Andorra Park Hotel (per comprar tickets, contacteu a l'hotel)

En un marc d’obertura econòmica, Andorra s’enfronta a un escenari nou, on caldrà que tots els actors econòmics, i la societat al seu conjunt, trobin sinèrgies de cara a una segura competència global.

Després de les exitoses experiències de NetDay als EEUU i Espanya, els organitzadors de n-Day Andorra busquem crear un espai comú on es trobin empresaris, tècnics i experts, emprenedors i estudiants universitaris, amb l'objectiu d'arribar a visualitzar aquests escenaris futurs, dins d’un ambient de networking que faciliti la interrelació professional i institucional.

Recolzats en les noves tecnologies, les xarxes socials i les comunitats a Internet, engeguem diverses activitats en les quals es genera un clima d’enteniment entre els qui dirigeixen les companyies d’avui i els que les han de liderar el dia de demà.

A aquest primer n-Day el reconegut day trader i ultrafondista Josef Ajram ens parlarà sobre les situacions de crisi i incertesa que amaguen veritables oportunitats personals i professionals, esportives i econòmiques. Com introducció s’hi realitzarà una taula rodona per debatre “Empresa i esport: el patrocini en temps de crisi”, amb la participació d’Alex Bercianos, Albert Llovera, Pere Marquina i Alfonso Torreño, amb la moderació d’Univers Bertrana.

No hay comentarios: