El Ayer Es HISTORIA, El Mañana Un MISTERIO, Sin Embargo, El Hoy Es Un REGALO : Por Eso Se Le Llama PRESENTE...
........................................................................................................CARPE DIEM..........................................................................................................

widgets

lunes, 26 de septiembre de 2011

ÉXIT DE PARTICIPACIÓ AL Xº TRIATLÓ D'ANDORRA!!!


Avui 25 de setembre s'ha celebrat la 10a edició del Triatlo Popular d'Andorra amb un record de participació,100 persones (màxim establert per la organització), i amb una llista d'espera de més de 20 persones més que hauran d'esperar a la propera edició.
Com a celebració del 10è aniversari de la prova el Club Triatlo Serradells va voler fer una acció solidaria vers els nois i noies de l'escola Nostra senyora de Meritxell i vam organitzar una rifa de material Esportiu per un valor de més de 600 € esponsoritzat per Triatlóbike, amb aquesta acció el Club a recaptat vora de 1000€ que aniran destinats a la compra d'una camilla pel servei de Fisioteràpia de l'Escola. El guanyador d'aquesta rifa a sigut el Jordi Ventura.
Pel que fa a la part esportiva els resultats han sigut els següents:
TRIATLÓ INDIVIDUAL MASCULÍ:
1er Eloy Fort 46'38''
2on Eric Salles 47'45''
3er Sergi Gonzalez 48'17''
TRIATLO INDIVIDUAL FEMENÍ:
1a Gemma Riu 1h03'22''
2a Judith arbós 1h05'08''
3a silvana venini 1h05'35''
TRIATLÓ PER EQUIPS:
1ers Ridaura/ferreira/mendez 45'41''
2ons sole/fargues/lindes 53'53''
3ers Martinez/mellado/pons 53'58''
AQUATLÓ MASCULÍ:
1ER Pablo feo
2on Artur perera
3er Miquel oliveros i guillem bringué
AQUATLÓ FEMENI:
1a maria ambar miralles
2a Nadia Tudó
3a Montse Lopez
Finalment s'ha realizat un triatló de peques amb èxit participatiu i on els nois i noies de 7 a 14 anys han realitzat uns 100 mtrs de natació 5 minuts de bicicleta estàtica i uns 200 mtrs de cursa a peu. Tots han sigut guanyadors i han obtingut la samarreta i el regal per haver participat.
La festa ha acabat amb un pica pica de germanor.
Felicitats a tots els participants i als organitzadors i voluntaris! Una gran jornada i molt bon ambient, participació rècord i una gran cita per a tots: triatló individual, per equips, aquatló i triatló de peques.
Resultats Finals de la Xº Triatló d'Andorra

fotos y mas informació : http://www.triatloserradells.com/

No hay comentarios: